Dyreforsikring til laveste pris

Har du et dyr, kan det være en super god idé at sørge for at få en god dyreforsikring. I enkelte tilfælde er det endda lovpligtigt. Når du først har en god forsikring, så er du sikret den økonomiske støtte der blandt andet skal til, hvis du og dit kæledyr skulle være så uheldige at skulle en tur hos dyrelægen. Blandt de mest almene dyreforsikringer findes katteforsikring, hundeforsikring samt hesteforsikringer.

Find den billigste dyreforsikring

At finde en dyreforsikring er ikke altid det nemmeste. Priserne kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvorfor det kan være en god idé at sammenligne priserne fra flere forskellige udbydere, før dyreforsikringen tegnes.

forsikring hund

Hvorfor have en dyreforsikring

Vi elsker dyr. Det er vores bedste venner, og de bringer os stor glæde i hverdagen. Desværre kan vi være uheldige at ende i situationer, hvor dyret pludselig kommer til skade, eller på anden måde har brug for professionel hjælp eller medicin. Prisen på dyrelæger, operationer og medicin kan i mange tilfælde ende med at være virkelig høj, hvorfor et økonomisk aspekt desværre kan have indflydelse på beslutningerne vi træffer, omkring dyrets skæbne. En dyreforsikring giver ejerne den økonomiske tryghed der skal til, i en uheldig situation og sørger for vi er bedst muligt stillede i forhold til at træffe den beslutning, der er bedst for dyret.

Katteforsikring

Forsikring er ikke lovpligtig hos katte, men kan være en super god idé. Uanset om du har inde- eller udekat, så kan forsikringen være god at have ved skader eller sygdom –  besøg hos dyrelægen, dyrehospitaler samt til dækning af medicinske omkostninger.

Hundeforsikring

Netop forsikringen til hunde er blandt de mest almindelige. Som hundeejer skal du have en lovpligtig ansvarsforsikring. Endvidere har du muligheden for, at tegne en ulykkesforsikring ved siden af. Denne dækker din hund, hvis denne bliver skadet eller syg.

Hesteforsikring

En hest skal være ansvarsforsikret. Ligeledes kan det være en god idé, at overveje at stifte en forsikring der kan dække ved behov for dyrelæge – eller i værst tænkelige scenarie ved dødsfald/aflivning. Regninger ved hjælp til heste er blandt de højeste af alle dyr.

Hvilken typer dyreforsikring findes der?

Er du hundeejer, er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, inden hunden fylder 4 måneder. Denne forsikring dækker, hvis hunden gør skade på andre personer eller genstande. Forsikringen dækker som udgangspunkt ikke dig eller egen ejendom. Herudover er det almindeligt, at man kan tegne en sygeforsikring til både hun, kat, hest eller andre dyr. Hvad forsikringerne dækker, prisen, samt hvilke dyr der dækkes – det afhænger af de enkelte forsikringsselskaber. Er du hesteejer findes ligeledes en obligatorisk forsikring, der dækker over eventuelle personskader. Har du andre dyr, kan det være værd at undersøge om disse er dækket, eller kan forhandles ind i indboforsikringen. Blandt andet kan en glas / budgaranti, dække akvarier ved eventuelle revner og vandskader.

Spørgsmål & svar - dyreforsikring

Er dyreforsikring lovpligtigt

Har du hund, er en ansvarsforsikring lovpligtig. Har du andre dyr, er det som udgangspunkt valgfrit. Forsikringen er dog en god økonomisk støtte, hvis dyret har brug for lægehjælp, medicin eller lignende.

Skal en hund forsikres

Det korte svar er ja. Som hundeejer er det dit ansvar, at hunden som minimum er ansvarsforsikret den dag den fylder 4 år.

Hvad dækker dyreforsikring

En ansvarsforsikring dækker  som udgangspunkt skade på andre personer eller deres ejendom. Alternativt kan tegnes en sundhedsforsikring, der dækker dyret hvis dette kommer til skade og skal have hjælp.

Skal en kat forsikres

Det er endnu ikke lovpligtigt, at forsikre katte. Det kan dog være en idé at overveje en sundhedsforsikring, der hjælper ved sygdom.

hvad koster dyreforsikring

Prisen på dyreforsikringen varierer, alt efter hvilken type af dyr der er tale om. Ofte kan forsikringer til mindre hunde tegnes for små beløb, hvor imod heste koster væsentligt mere. En sammenligning kan spare penge.

Skal en hest forsikres

En hest skal ansvarsforsikres mod eventuel skade på andre personer eller ejendom. Der kan suppleres med en sundhedsforsikring.