Livsforsikring - Dødsfald & økonomi

En livsforsikring er din garanti for, at din familie får en økonomisk hjælpende hånd, i tilfælde af dødsfald. Det kan eksempelvis være som hjælp til huslejen, eller som udbetaling til børnene. Forsikringen er ikke lovpligtig og kan ligeledes indgå som en del af kontrakter eller pensionsaftaler med virksomheder. Af samme grund bør du undersøge om du i forvejen er dækket, før du overvejer at tegne en livsforsikring.

Når du tegner en livsforsikring, vælger du selv hvem denne potentielt skal udbetales til. Du vælger ligeledes beløbets størrelse, der dog afspejles i den månedlige pris for selve forsikringen. I tilfælde af at du går bort, vil beløbet herefter blive udbetalt til tidligere valgte personer. Ved tegning af din livsforsikring, vælger du ligeledes om denne skal udbetales løbende, eller på en gang.

Find laveste pris på livsforsikring

Der findes ikke faste satser for prisen på en livsforsikring, hvorfor det altid er en god idé at sammenligne de tilbud og den månedlige pris. Benytter du en sammenligningstjeneste har du muligheden for, at modtage 3 uforpligtende tilbud – 100% GRATIS.

Livsforsikring